2013 m. rugsėjo 15 d., sekmadienis

Tofu „sūrio“ kepsnys


Reikės:

200 g kieto tofu;
4 šaukštų kiaušinių pakaitalo;
2/3 puodelio mielių dribsnių;
1/3 puodelio maltų džiūvėsėlių;
2 šaukštų manų;
žiupsnelio druskos;
mėgstamų prieskonių (naudojau česnakų granules, provanso žoleles, pipirus)
aliejaus;
vandens.

Paruošimas:

Tofu supjaustyti plokštelėmis. Sumaišyti kiaušinių pakaitalą su vandeniu ir išplakti. Sumaišyti džiūvėsėlius, mielių dribsnius, manus, prieskonius ir druską. Apvolioti tofu kiaušinio pakaitale, tada - sausame mišinyje. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti kepsnius kol gražiai apskrus. Patiekti su mėgiamomis daržovėmis ar salotomis.

1 komentaras: