2013 m. rugpjūčio 26 d., pirmadienis

Veganiški blyneliai/lietiniai


Reikės:

puodelio kvietinių miltų
pusės puodelio sojų (arba migdolų) pieno 
pusės puodelio vandens
1/4 šaukštelio "nugesintos" sodos
3 v. šaukštai rudojo cukraus
žiupsnelio druskos


Paruošimas:

Dubenyje sumaišyti/suplakti visus produktus. Tešla turi gautis pakankamai skysta. Jei gaunasi per tiršta - įdedame dar pieno+vandens. Į keptuvę pilam truputį aliejaus, įkaitinam, pilam tešlą, kepam kol lengvai apskrus. Gaminant sūresnius lietinius, cukrų galite pakeisti druska. Iškepus lietinį blyną jį galite pateikti su mėgstamu įdaru.

Puikus patiekalas pusryčiams. Receptas paprastas, o blynai labai gardūs!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą